BLOG'S OWNER :)

My photo
Hello peeps, you can call me Miera or Hayatz . I'm a twenty-one years old naughty girl and studying a major in accounting . Here where I express everything that comes to my head and bittersweet experiences of my life . Feel free to leave your comments and sharing anything with me. Thankyou Thankyou for visiting loves (:

Followers

Tuesday, December 21, 2010

25 things about me

Tag .. tag .. tag .. Actually da lama iera kena Tag dengan Cik Nuna . Tapi lambat lak nak update :))

Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goals about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it's because I want to know you more. 


(1) In short . I'm Miera Hayatz from Kuala Terengganu n now studying at KL in Diploma Accountancy UiTM . Boleh paggil Iera or Hayatz :))


(2) Iera nie memang seorang yg giler2 n sgt kecoh but klau dgn orang yg rapat aje . Susah nak friendly dgn org yg iera x biasa . Tapi iera tak sombong . Kawan dgn semua orang tak kira jahat or baik . ~ Dont judge me bad if u not really know me oke (-_-')


(3) Sangat suke aaccount n art . Memang dari skola hobby uat latihan account laa . HAAHAAA . Tapi account ssh (!) @_@


(4) Suke bmain dengan colour . Kalau tak ade keje . Suke amik kertas colour2 then  reka2 ape yg ptot. *ttbe jadi kreatif sekejap . Edit2 gambar memang da jadi hobby tetap . suke tolong orang edit gambar (*_*)


(5) Cita2 nak jadi interior designer but parent suh blaja accout . Huhh . Terpaksa ikot . But naseb baik minat gak . So rasanya design rumah sendiri jela nanti :|


(6) Kalau stress mesti akan makan banyak2 . HEHEE . Slagi tak tidur memang tak akan berhenti . Lagipon hobby suka makan. Biasa orang kata ' makan utk hidup ' tapi bagi iera ' hidup utk makan ' . Ish3 . Ape nak jadi ntah iera nie :}


(7) Fanatik giler dengan ' cadbury ' n ' kfc ' .. Kalau boleh , hari2 makan pon tak ape ~  (=_=)


(8) Iera suke pendam perasaan . Tak suke mnyusahkan orang . Apa2 jadi baik iera tanggung sendiri  ;)


(9) Sudi jadi pendengar yang setia . Anytime !


(10) Suke gado2 dgn orang ~ (-_+)


(11) Tak suke cari pasal dgn orang . Tapi pantang kalau ade orang cari pasal . Dush ! Dush ! :P


(12) Memang kaki merayap . Tak ley duk diam . Suke jalan2 n shopping especially makanan 


(13) Giler karaoke walaupn suara memang hampeh giler ! Tapi tak ape . Suara kawan2 saya sedap2 . HUHUU (#_#)


(14) Cepat tangkap lao bab2 gosip . HEHEHEE


(15) Iera suke giler dgn kereta . Anything about kereta . Sampai pernah kerja kat kedai aksesori kereta . So tahu laa skit pasal kereta walaupn belum ade lesen :{


(16) Impian nak beli BMW . Tu pown klau ade rezeki laa besar nanti . Suke tgk drift ! Rasa nak join pown ade . (*_-)


(17) Sape yg kenal iera mesti tahu yg iera nie memang lasak . Kadang2 dorg kena sabar layan iera . HEHEE . But lua jea ganas tapi hati lembut oke ! 


(18) Iera suke tegur n kacau orang sesuka hati  . Lagi2 yang tak kenal . Terlebih mesra alam pon ade :)


(19) Pernah bercinta n susah nak bercinta lagi ~ Tak suka pikir pasal cinta n perasaan :: love is sick :: !


(20) Sangat suka cuba benda baru tapi kadang2 takot nak buat 
\\(=o=)//


(21) Minat giler dengan kamera . Pantang jumpa ! 


(22) Tak suka n fobia dengan binatang especially kucing yg suka kacau2 tuhh . Ngeeeee ~


(23) Sayang hp . lappy . mp4 . Kalau hilang or rosak . Confirm risau giler2 (^_^)


(24) Sangat fanatik dengan aizat ~ Huhhh . Memang boley giler laa kalau dapat tengok dye ! zzzzzz ~


(25) Last . I'm happy go lucky . Susah orang nak tahu ape yg sebenar dalam hati iera . But kadang2 emo gak :O


Done ! But tak tahu laa nak tag sape . Macam dah ramai yang buat tag nie . So lao sape2 rasa nak . Buat laa oke :))




Learn from yesterday, Life for today and Hope for tomorrow.

3 comments:

Anonymous said...

I loikeeeee =)
-> F.S

Anonymous said...

I loikeeeee =)
-> F.S

Iera | Hayatz said...

HAHAA ~ thanx darl :))

Copyright by Miera Hayatz