BLOG'S OWNER :)

My photo
Hello peeps, you can call me Miera or Hayatz . I'm a twenty-one years old naughty girl and studying a major in accounting . Here where I express everything that comes to my head and bittersweet experiences of my life . Feel free to leave your comments and sharing anything with me. Thankyou Thankyou for visiting loves (:

Followers

Friday, May 6, 2011

Contest : Gambar Desktop Lappy !

Assalamualaikum .

Hye peeps :)

Nie nak tunaikan taggungjawab . Tag from Combi 
But before tu , mau tanya lol . Korang apa cerita ? Ada sihat ? Sakit ? 
Kalau sakit sila makan ubat yupp !
Iera tengah mood bercuti sakan sekarang . Mesti ramai yang tengah cuti sem kan :)
So apa plan cuti-cuti nie ? Enjoy laa kan apa lagi . HEHEHEE
Bukan senang nak dapat cuti lama - lama .
Lagi - lagi yang dah lama tak dapat balik rumah . Like me lol . Ngeeee ~
Hope korang baik - baik aja oke . Enjoy your holiday ! Bagi yang tengah holiday jelaa . 
Kalau nak ajak date calling2 me oke :)
 Oke . Back to the main topic .

Actually , Combi tag sebab nak ajak join CONTEST INI .
Mekasih Combi :)

~ Contest : Gambar Desktop Lappy ~

Oke . Nie syarat - syarat contest from Tuan blog .

! anOther stOry tO tell yOu !

1 . Letak HEADER tuan punya blog dan link kan ke blog tersebut .
2. Buat 1 entry kenapa korang pakai gambar tersebut sebagai desktop background
lappy or computer korang . Tak kesah lah gambar apa pun ;)
3. Jangan lupa print screen desktop korang .
4. Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar desktop yang paling kemas
dan kemas susunan icon/gadgetnya .
5. Hadiah ? Akan diberitahu kemudian . Masih dalam cadangan .
6. Tarikh tamat : 14 Mei 2011
7. Tag 2 orang blogger lain sahaja !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

So, Jeng ~ Jeng ~ Jeng ~

My lovely dekstop background ;)  


Cantek tak ? HEHEEE .
Iera pakai gambar nie sebab sayang gila gambar nie ! Suka ~ Suka ~ :)
Nie semua jantung hati yupp .  
Teman suka duka . Dorang the best !
Seriously , sure korang happy kalau dapat kawan dengan dorang .
Kitorang memang sangat rapat . We're a big family . LOVE !
Everything kitorang buat sama - sama & tak pernah berpisah .
But tipu laa kan kalau tak pernah salam faham . Sure la ada . Its normal la kan .
Apa - apa hal kitorang settle dengan baik . Profesional laa kan . 
Gambar nie jugak kira macam pengubat rindu Iera kat dorang laa .
Kalau rindu buka jea lappy terus nampak muka dorang kan .
Waaaa ~ Cakap pasal dorang nie . Rindu bangat plak rasanya !
Maklumlah . Tengah cuti sem so lama tak jumpa . HEHEE  :P
Oke . Sampai di sini dulu yupp . Nanti Iera coret- coret lagi . Gtg !

Tag contest nie kat :

Good Luck !
Thank you :)




Learn from yesterday, Life for today and Hope for tomorrow.

1 comment:

..gugu.. said...

sweet lol..

tq join ye ;p

Copyright by Miera Hayatz