BLOG'S OWNER :)

My photo
Hello peeps, you can call me Miera or Hayatz . I'm a twenty-one years old naughty girl and studying a major in accounting . Here where I express everything that comes to my head and bittersweet experiences of my life . Feel free to leave your comments and sharing anything with me. Thankyou Thankyou for visiting loves (:

Followers

Friday, February 4, 2011

Speechless (-_-') ~


Salam peeps :)
Actually , Iera pun tak tahu nak tulis ape ~ aiiishhhh .
Maybe just nak kongsi rasa hati .
Hurm .
Semalam tetiba mama dapat call n dapat tahu nenek ( moyang ) meninggal .
Time mama bagitahu tu terasa terkilan jugak laa sebab balik cuti nie tak sempat nak melawat nenek .
Plan nak pergi  hari nie tapi dah takdir nenek pergi dulu .
So kitorang terus pergi rumah nenek malam tu jugak n kat sana sangat ramai orang .
Maklumlah . I've a big family maybe .
Time tu laa dapat kenal sedara mara yang belum kenal .
Memang jejak kasih laa .
Walaupun tak dapat jumpa or cakap dengan nenek sebelum beliau pergi ,
Iera tetap bersyukur sebab still dapat lihat n cium nenek buat kali terakhir .
Iera doakan roh nenek dicucuri rahmat n ditempatkan dikalangan orang yang beriman . Amin .

Selepas selesai semua ktorang 1 family n ateh ( mak sedara mama ) balik rumah dalam pukul 12 lebih camtu but time on the way tetiba sumua kelaparan
(-_-') aiiyaaa .
So kitorang singgah makan kat food court n sis an ( ateh's daughter ) pun datang join sekali .
Food court ramai orang lagi time tu n sampai tak tahu nak makan apa .
Selepas dah beli air n order makanan tetiba satu kejadian berlaku ~
Jeng .. Jeng .. Jeng ..
Pang ! Aiyaaa . Kte dah jatuhkan talam letak air tu lol . HAHAHAA !
oppsss . tak sengaja ! serious tak perasan . bajet cam dah letak betul-betul kat meja tu then terus paling kat lain but padahal tak kena meja tu laa plak .. boley bayang tak ? hukhukhuk . lao tak boley takpe lol .
Tapi nak cerita . Serious malu gila ! But buat muka slumber jea . ahaks !
Semua orang pandang . Pastu siap boleh gelak kuat-kuat !
Jahat laa mamat-mamat tu ! :P
It's oke . Tak kenal korang pown . So tak kisah sangat laa . 
Sembang punya sembang sampai tak sedar jam dah kul 1.30 pagi . Then balik laa kitorang . 
Anyway . Setiap kali dapat lepak sama-sama dengan family .
I feel really ' HAPPY ' :)
Sebab bukan senang kitorang nak dapat time camtu . Parents sangat busy .
Love all my family's members ! Sayang korang ketat -ketat ! 

04 Februari 2010

Special for My Dearest :


May Allah bless you 
and
All your wishes comes true .
Enjoy your day . Enjoy your life . Enjoy your world :)
Good luck for everything in your life . I always support you .
You're such a good friend n listener for me . I'm really happy to friend with you !
A million thanks for everything sygs !
Love you ! 


Learn from yesterday, Life for today and Hope for tomorrow.

4 comments:

Nica said...

takziah atas pemergian nenek eh...

talam jatuh? nak gelak leh tak... hahha... oke oke ta gelak... hehehe...

nicaa pun penah kot, tapi bukan malu bg jatuh talam lah.. len kali wat-wat pengsan.. huhuhuhu

haciyl aisyah said...

alfatihah~

Iera | Hayatz said...

Nica : mekasih ;) Hurm . sure pngalaman u lucu jgk kan . HHEEE

haciyl : thanks sygs !

aee_1991 said...

hak34 ..
maroh gambor mokcik ..
slamat hari lahir lah ..

"May Allah bless you mokcik
and
All your wishes comes true .
Enjoy your day . Enjoy your life . Enjoy your world :)
Good luck for everything in your life . I always support you mokcik .
You're such a good friend n enemy for me . I'm really happy to friend with you !
A million thanks for everything mokcik !
BFF ! ♥"

hak34 ...

Copyright by Miera Hayatz