BLOG'S OWNER :)

My photo
Hello peeps, you can call me Miera or Hayatz . I'm a twenty-one years old naughty girl and studying a major in accounting . Here where I express everything that comes to my head and bittersweet experiences of my life . Feel free to leave your comments and sharing anything with me. Thankyou Thankyou for visiting loves (:

Followers

Sunday, January 16, 2011

Tag from shaa ;))

Thanks shaa sbb tag aku (!) ada upah tak lau jawab nie ?
 ~ :))

Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
family  kawan  gadget  duit  makanan 

Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri?
a present and nasi goreng with sirap bandung .. :}

Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti?'
maybe kat dewan sbb tak nak susahkan family untuk buat persiapan . 
kalau tlebih mampu . hotel pun boleh .. HEHEHEH
tema hitam + putih kot (!) 

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
soalan maut (!) hati jawab undefined (!) hukhukhuk

Siape name penuh kekasih korang tu?
sweet  !  :P

 Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
as long as he's loves and cares about me :))

Apa lagu kenangan korang dgn kekasih korang tu?
bruno mars - just the way you are  : \

Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?  
lau dah undefined . so dalam mimpi jela kot .... :}

Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?  
a big surprise for me yang boleh buat I nangis . haha !

Tahun bile korang rase korang akan berumah tangga?
in planning 2020 kot . lao jodoh dah sampai kawin laa :O

Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
 Accounting Information System .. bankrap sudah !

Apakah nama penuh korang?
shaa tahu kot ~ tau tak ? tau tak ? sampai hati kalau tak tau
(-_-')

Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
maybe mak . maybe ayah . nggeerrr ~ dua-dua laa senang . 

Brape adik bradik korang?
abang + me + adik lelaki = 3 :]

Namakan artis yang korang betul² nak jumpa dalam hidup korang? 
hurm . tak pernah terpikir pulak :O

Adakah korang basuh baju korang sendiri? 
of course yeahh (!) HEHEHE

Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi
kalau ade duit lebih nak pergi Paris dengan love ! hikhikhik

Ape bende yg paling korang idamkan selame ini?
if am given the pretty chance to love you ,
i will try to make you happy
and
i will not waste this opportunity :))

Pilih salah satu, peluk atau cium?
peluk ! the best ! ~

Beritahu 3 perangai tentang orang yang tag korang?
~ shaa ~
minah nie hebat (!) dye pndai berlakon . pergghh ~ memang real aa . tambah lagi dengan mimik muka dye yang cute sangattt tuhh

mata dye cantik (!) hott gitu ~
sekali pandang semua cair | menakotkan . haha
bulu mata dye tak payah cakap la .
macam pakai bulu mata palsu .
jimat duit tak payah beli maskara . ahaks 

dye nie pandai English . memang gempak (!)
aku rasa ko sesuai jadi lecturer . HEEHEE

Wane ape yg paling korang suka?
merah ! love it !

5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
handphone
laptop + broadband
mp4
memorable thing (!)
keperluan untuk hidup 

Ape yg paling korang obses?
eat .. eat .. and eat 

Ape prinsip hidop korang?
dunia ibarat roda . sekejap kita di atas . skejap kita di bawah .
gagal sekali tidak bermakna kita kalah dalam hidup :))

5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
bruno mars - just the way you are
dadali - disaat aku mencintaimu
neyo - one in a million
republik - hanya ingin kau tahu
nelly - just a dream

Bila tarikh lahir korang & ape zodiak korang?
7 april . aries

kepada syila . intan . piqah . aten . cik nuna ~ sila buat tag nie yup :)) n kepada sesiapa yang baca .



Learn from yesterday, Life for today and Hope for tomorrow.

2 comments:

d great bowler. cehh. said...

mesti r tau nama ko. what? undefined?? someone trying to be like me. hahahaha


gedix r. semua auta!! eiiii..
grrr...



haha.

Iera | Hayatz said...

hahaa . but really undefined oke ;))

Copyright by Miera Hayatz