BLOG'S OWNER :)

My photo
Hello peeps, you can call me Miera or Hayatz . I'm a twenty-one years old naughty girl and studying a major in accounting . Here where I express everything that comes to my head and bittersweet experiences of my life . Feel free to leave your comments and sharing anything with me. Thankyou Thankyou for visiting loves (:

Followers

Tuesday, April 12, 2011

A GREAT DAY THAT I EVER HAD !

07 April 2011

HAPPY BIRTHDAY IERA ! I'M TWENTY !


Thank you kepada sesiapa yang wish my birthday :)
A big hug to you all .

Hey peeps ,
 Nak cakap yang I'm really happy on that day. Sangat bersyukur kerana dapat kawan-kawan penyayang especially my collagemates. Sumpah ! Sayang gila kat korang ! ~ 
Setiap hari , korang buat ak gelak , buat ak sedih , buat ak selalu jadi gila, selalu bagi semangat, pandangan n tak pernah pandang buruk kat ak . Thanks a lot friends ! Korang memang the best ! Walaupun sejak akhir-akhir ini banyak perkara buruk berlaku yang buat kita semua pecah belah. But at last , kita semua tetap akan bersatu balik kan. Memang kuat erti persahabatan kita ~ Like a big family la katakan :) And ak harap kita semua tetap akan macam ini sampai bila-bila . Kalau ada apa-apa yang tak puas hati , just terus-terang. Kita semua kan dah besar . So , pandai-pandai la pikir sendiri yup . HEHEE . Oke . Just that harapan aku dengan korang . Hurm. Nie nak cerita apa yang jadi kat ak on that day . I got two surprise oke ! Yeahh ~ HAHAA !

First .
At BEL class after last group presentation .
Tetiba dapat coklat n satu kelas nyanyi ' HAPPY BIRTHDAY ' to me .
Serious malu . Hargai sangat .
Thanks for group Hami, Qistina , Liyana n Hairi .


~ My classmates ~

Note : You all best ! N class 'B' will always be the best ! 

Second .
A big surprise at Secret Recipe from dearest BESTIES !
Terkejut . Sangat malu . Terharu . Suka gila !

I got my favourite cake ! 

Crew-crew yang terlibat . HEHEE


















Lovely Gifts !


Blog for me .
From my dearest NAZNIN AFIFA .


A nice song .
From my dearest SUKMA JUMARI .



Love you friends ! A million thanks cause made my day 

"True friendship is like sound health, the value of it is seldom known until it be lost." 


Learn from yesterday, Life for today and Hope for tomorrow.

2 comments:

b@by ph@t said...

cun jgk ak time nie...hahahha

Iera | Hayatz said...

HAHAA ~ k'rai en HOTttt ! :)

Copyright by Miera Hayatz