BLOG'S OWNER :)

My photo
Hello peeps, you can call me Miera or Hayatz . I'm a twenty-one years old naughty girl and studying a major in accounting . Here where I express everything that comes to my head and bittersweet experiences of my life . Feel free to leave your comments and sharing anything with me. Thankyou Thankyou for visiting loves (:

Followers

Thursday, April 26, 2012

Entry Kosong!

Assalamualaikum .


Macam tajuk kat atas cakap ini #entry kosong . Tetiba rasa nak merapu walaupun takde idea . Sebenarnya tak boleh tido nie haa, sekarang dah pukul 4.00 pagi still mata terbeliak besar n tanak pejam-pejam . As usual aku nie memang ade penyakit susah nak tido . Sampai sekarang aku pun tak tahu kenapa n apa masalah aku nie . Kalau time belajar boleh plak tido awal-awal . Maybe ni kat rumah n takde buat apa-apa, asyik mengadap laptop nie sampai tak ingat dunia agaknya, tu yang tak rasa penat langsung n susah nak tidur. Ada sape-sape ada tips camne nak buat mata nie boleh tidur awal tak? If ada share-share laa yup. HEE! Bukan apa dari dulu aku nie duk kena bebel dengan big boss kat rumah nie sebab selalu tidur lambat . Nak buat macam mana sebab dah terbiasa . Anyway, sedar tak sedar dah hampir sebulan aku cuti sem . Satu apa pun aku tak buat! Orang lain dah siap pegi keje bagai, aku nie still duk tanam anggur kat rumah . Lol! Lagipun malas lagi n takde mood nak cari keje selagi tak tahu result . Hati tak tenteram aihhh . Cakap pasal result, esok result keluar! Yeayyyyyy! Inilah yang aku nanti-nantikan n masanya akan tiba . YES YES YES! Haha . Mereng betul aku nie, happy macam sah-sah dapat dekan . Dekan laa sangatttt? Actually aku pun takde perasaan bila fikir pasal result, apa yang aku tahu aku akan redha dengan apa yang akan berlaku . Aku just harap lepas semua n result ok then lepas amik degree akaun pun cukup laa . #pray for me peeps . Amin . Another thing yang buat aku tak boleh tido, ni haa otak nie asyik duk pikir about HIM . What a great virus he gave to me! I've been missing HIM a lot . I feel fine when I'm at home with family, and we always have each other to talk to, but sometimes it's kinda boring, and that's when the feelings start to creep in . Everyday I try to be cool but on some days it's unavoidable . The only way I know is crying or talking to him by phone and messaging . But it's never enough . It's tought! He's too busy with his work but I know I really need to understand our situation . Dont worry, I know I will be strong! Bak kata HIM laa walaupun hakikatnya hanya Allah yang tahu apa aku rasa . But for me, I should learn to accept all this with my pleasure . InsyaAllah . Nak dapat benda yang baik mestilah kena berusaha keras kan, Allah tak kan bagi kita senang-senang macam tu je kan . Yes, I admit it . Ok dah tak tahu nak merapu apa n nak try tido walaupun susah . See you peeps! Nah amik dengar lagu nie, suara mamat nie sumpah best ! HEEE





#okebaiiiii



Learn from yesterday, Life for today and Hope for tomorrow.

1 comment:

AdilaAzmir™ said...

i ada member yg susah nak tido jugak. everyday tido pukul 5 pagi walaupun ada kelas kol 8 pagi. hee actually tak tahu lah nak bg tips apa sbb i mmh senang je kalau nak tido. haha

Copyright by Miera Hayatz